tirsdag den 25. marts 2014

Hverdagsglimt


Siden sidst har jeg funderet over livet - og mit citat over min seng passer nu egentlig meget godt til dét formål. Min mor sagde engang, at det da var nogle deprimerende ord at have hængede over sin seng.
Måske der er noget om det; det gør dem dog ikke mindre sande. Og vigtige. For hvis der er noget, jeg ved - og har lært - så er det, at gode mennesker i ens liv er guld værd. Og hvor stor en forskel det kan gøre. - Jeg vælger i hvert fald at se det som noget positivt! Og som en lille reminder, når jeg står op om morgenen, på at det hele faktisk er helt ok! :)


Apropos søde mennesker... Siden sidst har jeg også været til bogbloggertræf - mere om dét senere. Det var vildt hyggeligt, mit hold vandt jeopardy (wuuhuuu! Go team!) og jeg prøvede at tage et Oscar-selfie...
Det du'r bare ikke helt med en gammel iPhone 3gs, så ideen blev droppet og jeg tog istedet et sløret billede af mig selv (?).


Jeg har også været i teatret med den skønne Katja og se Pigen med paraplyerne. Enormt flot og charmerende, lille forestilling (eller okay - den havde tre akter) med verdens mest bittersøde historie. Jeg er ret stor fan og vildt imporneret! Så gjorde det ikke noget vi havde besvær med at finde bus og vej... Det endte med at blive en ret god dag jo! 

Og ellers har jeg bare været lidt hist og her. Mest i skole - for det er vigtigst, har jeg hørt noget om... Men jeg har også sovet ret meget, lavet lidt historie synopsis og prøvet at læse lidt. Det går ikke så godt, men gi' mig lige lidt tid (og en sommerferie) - så skal jeg nok få nedlagt bøger på stribe! 


Og nu burde jeg virkelig sove.... Suk. 

2 kommentarer:

 1. Så længe man HAR søde mennesker i sit liv, er det vel ikke så deprimerende, er det? :D
  Og apropos søde mennesker - du' ogs' sød! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtigt! Det er først, når det hele går dårligt, at citatet er lidt trist - det er lidt dumt at ens liv lidt er afhængigt af andre mennesker ... men omvendt, hvad skulle det ellers være afhængigt af. Eller noget. Alt for dybe tanker til en onsdag! :P

   Det er du i hvert fald også!

   Slet