REBECCA

Velkommen til Of Books & Coffee!

Jeg hedder Rebecca - ikke vildt fancy, men helt i orden. Jeg er 21 år gammel og studerer en bachelor i teatervidenskab. Ikke fordi sådan en uddannelse skal definere en som person, men det er nu engang dét, jeg bruger det meste af min tid på, når jeg altså ikke finder på dumme undskyldninger for ikke at gå tidligt i seng - eller overspringshandler helt vildt meget ved at se madvideoer på youtube.

Jeg ved ikke, om det kan gættes ud fra bloggens navn - men jeg er stor fan af bøger og kaffe. Førstnævnte får jeg ikke læst særlig mange af (selvom jeg gerne ville). Sidstnævnte drikker jeg ret meget af.
Når jeg ikke drikker kaffe eller sidder med næsen i bog, så er jeg også ret så vild med musicals i alle afskygninger og det får jeg også meget tid og mange penge til at gå med. Tror ikke der er noget, der gør mig gladere end de tre ting - så skulle det da lige være min familie og mine søde venner.

Bloggen er én stor blanding af hvad jeg finder interessant at poste, og hvis du har lyst til at kontakte mig, så kan det gøres på: rebeccavaever@gmail.com.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar